Mikä on puuviesti

PUUVIESTI – WOODWORKING

Yli 30 vuotta suomalaisten puuosaajien puolesta.

Jorma Laitinen tiimeineen aloitti vuonna 1990 Woodworking Puuntyöstö –ammattilehden työn.  Työn, joka puhuu puusepäntyön ja puutuotetyön puolesta.  Koko meidän 8 hengen tiimi jatkaa tätä työtä edelleen.

Intohimomme on henkilöhaastatteluissa, ei ole niin pientä pajaa, tai niin pientä innovaatiota, josta emme lähde uutisoimaan. Eikä niin suurta yritystä, tai keksintöä, jota emme haastattelisi mielellämme tähän lehteen. Tarinoiden kautta haluamme kertoa, mitä puusepänteollisuus ja siihen liittyvät innovaatiot, tekniset ratkaisut, robotisointi, koneellistaminen, investoinnit, keksinnöt ja ratkaisut ovat. Uskomme puuhun, aitoon materiaaliin, suomalaiseen puuhun ja suomalaisiin puusepänteollisuuden yrittäjiin.

Virallisesti sanottuna; Lehdessä kerrotaan laajasti puusepänteollisuudesta, kuten toimialan näkymistä, yrityksistä ja yrittäjistä sekä uusista koneista ja laitteista. Lehdessä käsitellään alan tutkimusta ja tuotekehittelyä sekä koulutuskysymyksiä. Lehti leviää kattavasti koko puusepänteollisuuden piiriin. Lehti on riippumaton Puuteollisuusyrittäjät ry:n ja Puutuoteteollisuus ry:n kannattaja. Lehti pitää yllä tätä teollisuuden alaa julkisesti jakamalla lehteä ja artikkeleita eri medioille, järjestöille, päättäjille ja kuluttajille printtinä ja sosiaalisessa mediassa.

On alan vahva kokonaisuuden näyteikkuna.

Puuviesti tavoittaa puunosaajat laajasti!

Tule mukaan: tilaa, kerro, vinkkaa, kutsu! Olemme tätä teollisuuden alaa ja sen ilmiöitä varten.

Päätoimittaja Tuula Uitto

FAKTA:

  • Lehti on perustettu 1989. Se on aina ollut yrittäjävetoinen.
  • Lehti tavoittaa parhaiten suomalaiset puusepät, puuteollisuusyrittäjät, kalustevalmistajat, ovi- ja ikkunateollisuusyritykset, rakennuspuusepät, sisustuspuusepät
  • Lehti tavoittaa puualan oppilaitokset
  • Lehti jaetaan arkkitehdeille, muotoilijoille
  • Lehti jaetaan hirsitalovalmistajille
  • Lehti jaetaan myös päättäjille

Yhdessä:

Kristallijulkaisut
Markkinointivartti
Bogeyworks
Eco-print