Mikä on puuviesti

PUUVIESTI – WOODWORKING

Suomalaisten puuosaajien puolesta.

Kattava tietopaketti alan ammattilaisille ja alasta kiinnostuneille

Puuviesti on puusepänteollisuuden johtava ammattilehti Suomessa. Lehti on perustettu 1990, jolloin se kantoi nimeä Woodworking Puuntyöstö. Vuonna 2019 Puuviesti täytti 30 vuotta. Lehteä julkaisee https://www.kristallijulkaisut.fi/, joka on päätoimittaja Tuula Uiton oma yritys. Puuviestin toimittaminen on hänen päätyönsä. Lisäksi Puuviestin tiimiin kuuluu 4 toimittajaa, markkinoinnista vastaava Kaarina Julkunen, https://markkinointivartti.fi/ ja nettisivujen kehittämisestä vastaava Mika Stedt, http://www.bogeyworks.com. Someviestinnän kehittämisestä vastaa Tomas Nordström www.madeinfinlandshop.fi. Lehti painetaan Iisalmen Eco-Printissä https://www.ecoprint.info.

Lehdessä kerrotaan laajasti puusepänteollisuudesta, kuten toimialan näkymistä, yrityksistä ja yrittäjistä sekä uusista koneista ja laitteista. Lehdessä käsitellään alan tutkimusta ja tuotekehittelyä sekä koulutuskysymyksiä. Lehti leviää kattavasti koko puusepänteollisuuden piiriin. Lehti on riippumaton Puuteollisuusyrittäjät ry:n kannattaja. Lehti pitää yllä tätä teollisuuden alaa julkisesti jakamalla lehteä ja artikkeleita eri medioille, järjestöille, päättäjille ja kuluttajille printtinä ja sosiaalisessa mediassa. On alan vahva kokonaisuuden näyteikkuna.

Puuviesti tavoittaa puun osaajat laajasti

  • Lehti tavoittaa parhaiten suomalaiset puusepät, puuteollisuusyrittäjät, kalustevalmistajat, ovi- ja ikkunateollisuusyritykset, rakennuspuusepät, sisustuspuusepät
  • Lehti tavoittaa puualan oppilaitokset
  • Lehti jaetaan arkkitehdeille
  • Lehti jaetaan hirsitalovalmistajille
  • Lehti jaetaan myös päättäjille

Pidetään yhdessä huolta, että puunosaajat tunnetaan.

PUUN VUOSI 2020