Puusepänalan opettajat yhteiskuvassa

Puuseppäristeilyllä ennätysmäärä yrittäjiä

Puualan opiskelijoiden, opettajien ja alan yrittäjien ensimmäinen yhteinen risteilymatka Tukholman huonekalumessuille oli onnistunut. Risteily toteutettiin idealla päivä Tukholmassa.

Risteily oli erinomaista verkottumisaikaa. Oppilaitoksista mukana olivat IKATA, TREDU ja Salo, puusepänteollisuusalalta matkalle osallistui konetoimittajia, puutoimittajia, puupäitä, pahvipäitä, taivuttajia, suunnittelijoita, sekä opettajia ja oppilaita.

Miniseminaarissa oli vapaaehtoinen tapaaminen laivan MusicMeisterissa tiloissa. Siellä jokaisella oli mahdollisuus kertoa omasta toiminnastaan lyhyessä omassa infossaan. Keskustelu oli rentoa ja mukaansa tempaavaa. Satamasta oli järjestetty oma bussikuljetus huonekalumessuille, jossa vietettiin kokonainen päivä. Messuista risteilyväki totesi, että uniikkituotteiden osuus oli suurempi kuin ennen. Messuilla puualan opiskelijat verkottuivat ja saivat uusia ideoita suunnitelmiinsa.

Molempina iltoina oli yrittäjillä mahdollisuus vaihtaa ajatuksia ja yhteystietoja matkaan osallistuvien kesken. Tältä risteilyltä haluttiin jättää turha tärkeily pois ja jättää aikaa aidoille keskusteluille.

Puualan opiskelijoiden, opettajien ja alan yrittäjien yhteiseen risteilymatkaan Tukholman huonekalumessuille osallistui ennätysmäärä yrittäjiä. Risteilyn moottorina toimivat IKATA Arto Anetjärvi ja 30 vuottaan tänä vuonna juhliva Puuviesti.

Puualan opiskelijat opettajineen ovat tehneet risteilymatkoja Tukholman huonekalumessuille jo 26 vuotta. Tällä kertaa mukana oli ennätysmäärä myös alan yrittäjiä. Odotettavissa on, että yhteisestä risteilymatkasta Tukholman huonekalumessuille tulee perinne. Kannattaa laittaa ensivuoden messut jo kalenteriin, vinkkasi Arto Anetjärvi lähtijöille.