Ajatus jalostaa puuta - Pro Puu

Kuva: Propuu.fi

Ajatus jalostaa puuta

Pro Puu ry:n 20v -juhlanäyttely
”AJATUS JALOSTAA PUUTA”
9.8. 30.9.2017

Lahtelainen ProPuu -yhdistys on keskeisen toiminta-ajatuksensa mukaisesti pyrkinyt edistämään kotimaisen puun käyttöä kalustamisessa, sisustamisessa ja rakentamisessa. Tätä tehtävää se on täyttänyt järjestämällä monenlaisia alan näyttelyitä, tapahtumia ja kehityshankkeita sekä ollut yhdyssiteenä puualan toimijoille.

Yhdistys perustettiin ensisijaiseksi vuorovaikutusfoorumiksi jäsenilleen, joita on tällä hetkellä n. 70 alalla toimivaa puuseppää, muotoilijaa, arkkitehtiä ja taiteilijaa. Pienen alueellisen yhdistyksen toiminta on sittemmin laajentunut niin, että voidaan puhua jo valtakunnallisesta vaikuttajasta ja toimijasta, jolla on myös hyviä kansainvälisiä kontakteja.

Jäsenistöön kohdistuvan toiminnan lisäksi ProPuu on ollut aktiivinen tarjoamaan myös ulospäin suuntautuvaa palvelua ja luonut hedelmällisiä kontakteja muihin toimijoihin, järjestöihin ja koulutukseen. Näkyvänä ja laajalti tunnustettuna instituutiona ProPuu -yhdistys juhlistaa 20-vuotista taivaltaan järjestämällä toimintakeskuksessaan näyttelyn, joka tarjoaa yleisölle läpileikkauksen toiminnasta, aktiviteeteista ja aikaansaannoksista.

Muita juhlavuoden tapahtumia ovat olleet mm. uusien puun taimien istuttaminen Kariniemen Arboretumiin ja juhlakonserttisarja ProPuu galleriassa 31.7.- 3.8. Myös yhdistyksen jäsenistö huomioidaan erikseen järjestettävällä juhlatapahtumalla.

Tiedotustilaisuus tiistaina 8.8. klo 14.00 ProPuu-keskus, Satamakatu 2 a, Lahti

Lisätietoa antaa:
toiminnanjohtaja Markku Tonttila
info@propuu.fi
0400 770 345

Kuva: Propuu.fi