Ajan veistämät

Ajan veistämät

Tiedote 5.6.2017

Pro Puu -galleria 9.6. – 29.7.2017

Pro Puu ry on koonnut kesälle 2017 kahden kuukauden kutsunäyttelyn, jossa esitellään perinteisistä materiaaleista ja työtavoista virinnyttä uutta puumuotoilua.

AJAN VEISTÄMÄT – näyttely esittelee perinteisten tekniikoiden uusia sovelluksia ja nostaa esiin huippuluokan kotimaista käsityöosaamista.

Puu on kotimainen ja ekologinen materiaali. Siitä syntyy edelleen merkittäviä innovaatioita, joiden lähtökohtana on puun ymmärrys, perinteiset työstötekniikat, rakenteet ja muotokieli. Näyttelyyn kerättävien tuotteiden muotoilun lähtökohtana on puun ymmärrys, perinteiset työstötekniikat, rakenteet tai muotokieli.

Mukana näyttelyssä ovat Muoto2, Juho Jussila Oy, Puine Ky, Design Element, Taina Kääminen, Tapio Anttila Design, Kliks Design, Oliver Walter, Anna-Maarit Heinonen, Punkalive, Valona, Tuukka Halonen, Tuiskulan kotikolo ja Talla.

Lisätietoja:
Hanna Gröndahl
galleria@propuu.fi, puh. 050 321 2667

Itsenäinen Suomi täyttää sata vuotta tänä vuonna. Se on Suomen suuri vuosi, jota vietetään teemansa mukaisesti yhdessä. Juhlavuosi synnyttää tekoja, elämyksiä ja ohjelmaa. Se elää koko Suomessa, koko vuoden 2017. Tekojen kautta tarkastellaan Suomen itsenäisyyden vuosisataa, nykyhetkeä ja tulevaisuutta.
Lue lisää: www.suomifinland100.fi