Jyväskylän Puumessut saa syksyllä 2019 rinnalleen uudet Biotalous-messut. Jyväskylän Messut Oy:n myyntitiimin muodostavat Hannu Mennala (oik.), Tanja Hurttia, Tuula Rahikainen ja Raimo Pylvänäinen.

Jyväskylän Puumessut uudistuu ja monipuolistuu

Uutuutena Biotalous-messut

Mekaanisen metsäteollisuuden perinteikkäät Puumessut Jyväskylän Paviljongissa saa 4.–6.9.2019 rinnalleen uudet Biotalous-messut. Puumessut ottaa muutenkin uuden suunnan, sillä tuttua ja vankkaa sisältöä on ryhdistetty ja ilmiasua kirkastettu kävijöiltä ja näytteilleasettajilta kerätyn palautteen pohjalta. Myös messutiimiä on uudistettu.

”Puumessujen juuret ovat syvällä suomalaisen mekaanisen metsäteollisuuden perinteessä. Ensimmäiset messut järjestettiin Jyväskylässä vuonna 1989. Saha- ja levyteollisuuden tekniikka, puusepänteollisuus ja nykyaikainen puuntyöstöteknologia muodostavat edelleen messujen rungon, jonka varaan uutta on hyvä rakentaa”, toteaa Jyväskylän Messut Oy:n myyntipäällikkö Hannu Mennala.

Uutena teemana messuilla on digitalisaation hyödyntäminen mekaanisessa metsäteollisuudessa. Messuilla esitellään laajasti digitalisoinnin tuomia mahdollisuuksia tehostaa teollisuuden prosesseja ja sitä kautta parantaa yritysten tulosta.

Vuoden 2019 suurin uudistus on Biotalous-messut, joka tulee Puumessujen rinnalle tuttujen Bioenergia-messujen tilalle. Bioenergia ei katoa messuilta mihinkään, mutta se saa ympärilleen koko puukuidun hyödyntämiseen perustuvan teollisuuden ja alan uudet innovaatiot.

Puu ja Biotalous -messujen tiimiä on uudistettu ja vahvistettu. Myyntipäällikkö Tanja Hurttia ja myyntisihteeri Tuula Rahikainen ovat edelleen mukana. Heidän lisäkseen tiimiin ovat tulleet pitkänlinjan Jyväskylän Messujen ammattilaiset, myyntipäällikkö Hannu Mennala ja myyntijohtaja Raimo Pylvänäinen.

”Messujen markkinointiin laitetaan uusia paukkuja. Nyt näytteilleasettajienkin on aika aktivoitua ja varata osastonsa ensi syksyn messuilta”, Mennala sanoo.

Puu ja Biotalous -messut järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 4.–6.9.2019. Kyseessä ovat Suomen ainoat puualan ammattimessut vuonna 2019.