Drop-design tulet ensi esittelyssä Kevätmessuilla

Drop Design Pool Oy lanseerasi kaksi vuotta sitten Drop-designaltaan Kevätmessuilla messukeskuksessa.

Ulkoaltaiden ohella yritys on laajentanut nyt täysin uuteen tuotekategoriaan ja esitteli tämän kevään Kevätmessuilla ensimmäisen kerran Drop-designtulet. Kyseessä on näyttävä ulkotuli, jota voi ulkosalla käyttää polttopuiden tai hiilien kanssa, ja se soveltuu myös grillaamiseen. Saatavilla on lisävarusteena myös tyylikäs bioetanolipoltin, jonka kanssa Drop-designtulta voi tunnelman luomiseksi käyttää myös sisätiloissa.

– Koko Drop-designtulen syntyminen lähti siitä, että mietin voisiko Drop-altaan kamiinaa hyödyntää samalla tunnelman luojana, kun se lämmittää altaan vettä. Keskustelin asiasta tuttavani kanssa, joka on Suomen taitavimpia takkatarvikkeiden valmistajia. Lopulta suunnittelu johti siihen, että syntyi altaista ja niiden kamiinoista täysin erillinen oma upea tuotteensa. Drop-designtuli mukailee Drop-altaan tunnistettavaa muotoa ja sekä allas että ulkotuli sijoitetaan useimmiten terassille, joten tämä uutuustuote sopii luontevasti Dropin valikoimaan altaiden ohella, kertoo yrittäjä Sirena Kiviranta.

Drop-designtulet valmistetaan Drop-altaiden tavoin käsityönä, materiaalia säästämättä ja viimeistelyn jälkeen panostaen. Drop-designtulet valmistetaan Suomessa ja altaiden tavoin yritys tähtää niiden kanssa nopeasti myös kansainvälisille markkinoille. Yritys on aiemmin ilmoittanut Drop-altaiden tavoittelevan merkittävää kasvua muista pohjoismaista sekä Saksasta jo vuonna 2018.

Yrittäjä Nikolai Ruolan suunnitteleman Drop -ulkoaltaan myynti lähti Kevätmessujen jälkeen välittömästi kovaan kasvuun, ensimmäisenä vajaana vuonna yritys teki jo yli puolen miljoonan euron liikevaihdon ja ensimmäisenä täytenä vuotena 2016 liikevaihto ylitti jo 1 miljoona euroa.  Suomalaisen Työn Liitto palkitsi Drop-designaltaan heti vuoden 2015 Habitaressa arvostetulla Vuoden Designteko –palkinnolla. Nähtäväksi jää yltääkö Drop-desingtulet samanlaiseen kasvupyrähdykseen.

Kuva: Drop Desing Pool Oy