Awutek Oy:llä runsas tarjonta Puumessuilla Jyväskylässä 6-8.9.

Weinig Powermat  2500 Höylä

– Tässä koneessa yhdistyvät kaikki nopean höyläyksen vaatimukset; Massiivinen runkorakenne, tehokas syöttöjärjestelmä, uusin teräteknologia sekä erinomainen suorituskyky. Tehokkaat karamoottorit ja vahvat, suurella halkaisijalla varustetut painintelat mahdollistavat korkealaatuisten tuotteiden valmistamisen aina 300 m/min syöttönopeuksilla. Powermat 2500 höyläkone voidaan optimaalisesti integroida tuotantolinjoihin. Tämä mahdollistaa höylä koneen maksimaalisen tuottavuuden.

Weinig Rondamat 168

– Teränhiontakone suorien teräpäiden terien, kiintopalajyrsinterien sekä sahanterien teroitukseen. Manuaalinen hionta mekaanisen jakolaitteen avulla. Hionta molempiin suuntiin rinta- tai selkäpinnasta.

Weinig, Dimter Line OptiCut S50 Jubilee

– Jos katkot säteissahalla tai vanhalla käsikaapalla, niin tämä kone voi muuttaa käsitystäsi katkonnasta. Helppokäyttöinen, tarkka, nopea ja siisti katkaisujälki. Tule ja tutustu ja totea sama kuin kymmenet tyytyväiset käyttäjät, joista suurin osa on pieniä parin hengen yrityksiä.

Weinig Opticontrol

– OptiControl- System PowerLock on elektroninen mitta- ja näyttölaite terän säteen (R) ja korkeuden (H)  mittaukseen ilman mekaanista kosketusta.

Dimter Easystop

– EasyStop ohjelmoitava vaste voidaan integroida mihin tahansa koneeseen esim. poraan, jyrsimeen tai katkaisusahaan. Vaste paikoitetaan syöttämällä katkaisumitat ohjausyksikölle. Ohjaus valvoo vasteen tarkkaa paikoitusta. Erikoistoimintona vasteella on mm. kulmakatkaisu jolla saadaan tosimitta vasteeseen kertomalla ohjaukselle katkaistava kulma ja pituus.

Turun Kuljetinasennus

– Awutekin osastolla on paikalla Turun Kuljetinasennuksen kuljetin spesialistit. Turun kuljetinasennus valmistaa kuljettimet jokaiseen tarpeeseen.

Hoffmann

– Hoffmann Schwalbenin patentoitu liitostekniikka on saavuttanut kasvavaa markkinaa suomessa. Awutekin osastolla on Workshop jossa työstetään ja liitetään messujen ajan erilaisia puisia komponentteja toisiinsa ällistyttävän helposti ja nopeasti Hoffmann liitospaloilla.

Martin T70 Tarkistussaha

-Premium-luokan tarkistussaha, joka asettaa tarkistussahojen standardit. Kuten kaikki Martin koneet myös T70 saha tarjoaa maksimaalista toiminnallisuutta. Tukeva teräs-komposiittirunko yhdistettynä 10,4” kosketusnäyttöohjaukseen tarjoaa parasta käytettävyyttä.

Marinus Powermax

– Pitkittäin läpisyöttävän päätyponttauskoneen suurimmat edut ovat kompaktin koon lisäksi repimätön työstöjälki ja monipuolinen käyttöohjelmisto. Koneen ehdoton valtti on työstettävien kappaleiden ehdoton suorakulmaisuus ja työstöpinnan korkea laatu.

Koch Sprint PTP Basic

– Saksalaisen Koch Pora- ja tapinlyönnin markkinajohtajan – SPRINT-PTP-Basic koneella porataan ja lyödään poratappia messuilla. Kone soveltuu pienille ja isoille sarjoille koska aseteajat minimaaliset helpon ohjelmoinnin, liimansyötön helppokäyttöisyyden ja luotettavuutensa ansiosta. Markkinoiden paras liimansyöttö on varmatoiminen ja lähes huoltovapaa.

MB-Machinenbau Roba Duplex

– Reunahiomakone on ällistyttävän nopea ja joustava. Koneessa on 2 eri hiomakarkeutta aina valmiina käyttöön, karkeuden vaihto nappia kääntämällä. Hiomamateriaalin käyttöikä on pitkä ja ilmatyynypöydän ansiosta raskaidenkin kappaleiden reunat helppo hiota ilman pintojen vaurioitumisvaaraa. Kone on saavuttanut suosiota erityisesti huonekalu, porras- ja MDF
ovivalmistajien keskuudessa.

Höcker Vacumobil JT300

– Pölyn poistolaitteisto on sisätiloihin sijoitettava kompakti ja helposti asennettava laitteisto, joka pitää sisätilat puhtaana tehokkaan suodatuksen ansiosta. Alhainen energian kulutus ja tehokas imu puhtaalla puolella olevan erikoissiipisen puhaltimen ansiosta. Automaattinen palonsammutuslaitteisto on integrointu laitteeseen. Vacumobil laite voidaan varustaa keräyslaatikoilla, sulkusyöttimellä tai suoraan alle sijoitettavalla brikettipuristimella.