Suomen Metsämuseo Lusto etsii huonekaluvalmistajia ja suunnittelijoita yhteistyöhön

Suomen Metsämuseo Lusto nostaa esiin suomalaisen puukalustedesignin uudessa ydinnäyttelyssään. Etsimme huonekaluvalmistajia ja suunnittelijoita yhteistyökumppaneiksi näyttelyuudistukseen.

Tarjoamme mahdollisuutta yhteistyöhön ja innovatiivisten suomalaista puuta ja puudesignia edustavien kalusteiden esittelyyn kotimaisille huonekaluvalmistajille Suomen Metsämuseo Lustossa. Istuinryhmien suunnittelijat ja valmistajat voivat tuoda nimensä ja yrityksensä tai tuotteensa tarinan esiin näyttelytilassamme erikseen suunnitellulla, näyttelyyn niveltyvällä tavalla. Halutessaan valmistajat voivat linkittää paikan päällä mahdollisesti tuotteista kiinnostuneet kävijät myynti/tilaus -sivuillensa.

Suomen Metsämuseo Lusto on metsäkulttuurin valtakunnallinen vastuumuseo, joka tunnetaan modernista puuarkkitehtuuristaan, vaikuttavista näyttelyistään ja valtakunnallisesta asiantuntijatyöstään. Lustossa vierailee vuosittain noin 40 000 metsäkulttuurista ja puusta kiinnostunutta kävijää, joista 20 % on ulkomaalaisia. Luston kokonaisuudessaan uusittu ydinnäyttely avataan keväällä 2023.

Kiinnostuneet yritykset voivat ottaa yhteyttä Suomen Metsämuseo Lustoon:

vastaava tuottaja Sami Juola,
sami.juola@lusto.fi
050 3207577.

Kerromme lisää ja järjestämme mielellämme kierroksen museossa.

www.lusto.fi